Fri Fragt til GLS pakkeshop - min. køb 400,- | Levering 2-4 hverdage

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia

 

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia
Generatorvej 6a, 3. sal
2860 Søborg
TLF: 36983000
CVR: 29628629

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 

Du skal være fyldt 16 år for at købe spiritus med alkoholvolumen under 16,5 pct.
Du skal være fyldt 18 år for at købe spiritus med alkoholvolumen over 16,5 pct.

 

Betaling
Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Levering
Leveringstiden for din ordre er 2-4 hverdage.
Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.
Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia afsender varer med følgende: GLS – Privat. Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Fragtpriser:

Levering til pakkeshop: 

Køb under 400,00: 49,-

Køb over 400,00: Gratis

Levering til hjemmeadresse: 69,-

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig (enten via sms eller e-mail).

Gavekort

Hvis du har modtaget et gavekort til mbws.dk, kan det ikke bruges til at købe nedsatte varer for.

 

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis:

– Varen er taget i brug
– Varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den
– Plombering eller lignende er brudt på forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

– Varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

Ingen fortrydelsesret
Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Returnering
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og varerne skal sendes retur senest 14 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til shop.dk@mbws.com hvortil standardfortrydelsesformularen bedes udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

 

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia at vurdere varens stand. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre, du sender os dokumentation for at have returneret den. 

 

Varen sendes til:

MBWS Scandinavia A/S

Generatovej 6a, 3. Sal

2860 Søborg

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Vi kan ikke modtage returneringer ved fysisk fremmøde.

 

Reklamationsret
Der gives forbrugere 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Her anses to måneder som rimelig tid. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes:

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia
Generatorvej 6a, 3. sal
2860 Søborg
TLF: 36983000

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

For at lette håndteringen af din returvare, anbefaler vi, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen og andre relevante dokumenter for håndteringen af din sag. Vi anbefaler desuden, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Du skal selv afholde udgifter til returnering, medmindre der er tale om en gyldig reklamation.

 

Persondatapolitik for køb 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på mbws.dk er Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop.dk@mbws.com  

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop.dk@mbws.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.06.2022

Luk

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få nyheder, deltag i konkurrencer og bliv inspireret med lækre opskrifter

VELKOMMEN TIL MARIE BRIZARD

Denne hjemmesides indhold er forbeholdt voksne over 18 år.
Ved at klikke på nedenstående knap, bekræfter du, at du er over 18 år.

Søg

Din kurv er i øjeblikket tom.
Shop nu