Fri Fragt til GLS pakkeshop - min. køb 400,- | Levering 2-4 hverdage

MARIE BRIZARD WINE & SPIRITS
SCANDINAVIA A/S

Vores historie

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S har til huse i Søborg ved København og er datterselskab under Marie Brizard Wine & Spirits SA (www.mbws.com), som er et af de 10 største vin og spiritus firmaer i verden. Marie Brizard Wine & Spirits Group ejer egne produktionssteder bl.a. i Frankrig, Litauen, Spanien og Brasilien, har datterselskaber i en række lande og eksport aktiviteter til over hundrede markeder.

Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S er ansvarlig for salg og marketing af gruppens portefølje af spiritus, vin og alkoholfri, som bliver solgt i Danmark samt at være distributør for 3. partners mærker. Vores vigtigste mærker er Sobieski Vodka, som er en 100% kornbaseret vodka fra Polen, Thorn Gin, en håndlavet, small batch gin, Marie Brizard likører & sirupper, som er anerkendte franske likører og sirupper fra 1755, Gautier Cognac, hvor cognac’en lagres under optimale forhold i Maison Gautiers kældre over floden Osme, Mulata Rom, som er en af cubanernes foretrukne rom, samt Henkell Trocken, som er førende mousserende vine. Kort sagt: Vi tilbyder kvalitetsprodukter til en attraktiv pris.

Vi er en dedikeret og mindre organisation i Danmark med et stort bagland i form af vores kolleger rundt i verden, og vi kan derfor, foruden vores mærker, tilbyde skræddersyede kvalitetsløsninger til vores kunder inden for detail. Det kunne være i form af private label eller own label, så det passer netop til den enkelte kædes eller koncerns strategi.

EN VIRKSOMHED I EN SPÆNDENDE UDVIKLING

NØGLETAL

Vi henviser til Marie Brizard Wine & Spirits SA’s hjemmeside, hvor offentlig materiale vdr. økonomi for hele koncernen er tilgængelig: www.mbws.com

historieN

Selvom Marie Brizard Wine and Spirits er et forholdsvist ungt firma, ejer vi nogle brands med en lang og traditionsrig historie. Vores ældste brands kan dateres tilbage til 1755, mens vi på den anden side også årligt tilbyder nyudviklede produkter. Det er denne blanding af tradition og fornyelse, som er et af vores kendetegn.

1755

Marie Brizard likører grundlægges

1755

Gautier Cognac grundlægges

1830

Berger Absinthe grundlægges

1901

Domain Menada, Bulgarien, grundlægges

1907

Destilleriet Obeliai grundlægges

1913

Det brasilianske brand DUBAR lanceres

1921

Moncigale grundlægges

1947

Pastis Berger lanceres

1981

Marques del Puerto, Spanien, grundlægges

1991

Belvédère Group grundlægges

1997

Belvedere introduceres på Euronext i Paris

1998

Sobieski Vodka lanceres

2006

Belvédère Scandinavia kontoret åbner

2007

Lancering af Krupnik Vodka

2010

Lancering af Fruits and Wine

2015

Belvédère Group bliver til Marie Brizard Wine & Spirits Group

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få besked som en af de første når vi lancerer nyheder, tips & trick, tilbud og andre spændende ting.

Luk

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få nyheder, deltag i konkurrencer og bliv inspireret med lækre opskrifter

VELKOMMEN TIL MARIE BRIZARD

Denne hjemmesides indhold er forbeholdt voksne over 18 år.
Ved at klikke på nedenstående knap, bekræfter du, at du er over 18 år.

Søg

Din kurv er i øjeblikket tom.
Shop nu